Emailpakket
Basispakket
Opties basispakket
Domeinen
Datacenter
Voorwaarden

DirectAdmin login
 

Algemene informatie over webhosting

Voor het hosten van een website zijn er twee zaken van belang. Enerzijds is de registratie van een domeinnaam nodig en anderzijds dient er ruimte op een server beschikbaar te zijn voor het plaatsen van de bestanden voor de website. Discom Services maakt gebruik van servers welke zijn opgesteld in het 5000 m2 grote gebouw van Novaxess te Schiphol-Rijk. Om een indruk te krijgen van deze hoogwaardige omgeving, kunt u o.a. de foto's bekijken via het onderdeel 'datacenter'.

Een domeinnaam kan eindigen op verschillende zogenaamde top-level domeinnamen. Zo zijn er de namen die eindigen op .com, .org en .net maar een domeinnaam kan ook eindigen op een voor ieder land gereserveerde afkorting. Voor Nederland is dat vanzelfsprekend .nl. Meer informatie m.b.t. domeinregistraties en de bijbehorende tarieven, vindt u in het onderdeel 'domeinen'.

Bij Discom Services kunt u het door u gewenste abonnement op maat samenstellen. Zo betaald u nooit voor overbodige functionaliteiten. Discom Services kent daarom maar twee pakketten met basisfunctionaliteiten. Het eerste pakket, het emailpakket is geschikt voor toepassingen waarbij alleen emailfunctionaliteit gewenst is en geen website op het domein gehost hoeft te worden. Het tweede pakket, het basispakket, is geschikt om zowel email als mee te ontvangen onder uw eigen domeinnaam alsmede een website op te hosten. Het basispakket kan naar behoefte worden uitgebreid, bijvoorbeeld met een tweede domeinnaam. Meer informatie m.b.t. de basisfunctionaliteiten, de uitbreidings opties en de bijbehorende tarieven, vindt u in de onderdelen 'emailpakket', 'basispakket' en 'opties'.

Discom Services heeft algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. Voor de internet dienstverlening bestaan aanvullende voorwaarden welke in het onderdeel 'voorwaarden' te raadplegen zijn.

Binnenkort kunnen wij tevens de techniek aanbieden waarmee een website zeer eenvoudig kan worden opgezet en worden beheerd. Iedere grafische layout is daarbij in te passen en de techniek maakt het onder meer mogelijk om inlogfaciliteiten te bieden waarmee bepaalde pagina's kunnen worden afgeschermd en waarmee content webbased is te beheren. Deze website is modulair opgebouwd en kan naar behoefte worden uitgebreid met een nieuws module, foto gallerij module, gastenboek module, statistieken module (zeer uitgebreid), prikbord (advertentie) module en zelfs op maat gemaakte modules (levertijd op aanvraag).

Heeft u nog vragen? Neem gerust vrijblijven contact met ons op. Ook indien u zelf geen kennis heeft van alles wat er nodig is om een eigen domeinnaam en/of website te hebben, bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken u graag wegwijs en helpen u op weg!